sabariah's FotoPage

By: sabariah morad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 27-Aug-2008 21:49 Email | Share | | Bookmark
Edinburgh Scotland o8o8o8

Cantik tak baju ni?
Adik Bazli tunggu sapa nih....
Abang Asyraff tunggu sapa kat sini?
View all 6 photos...
Kenangan bercuti bersama keluarga dari 080808 hingga 090808.


Sunday, 24-Aug-2008 16:15 Email | Share | | Bookmark
DISNEYLAND PARIS

Nak pi beli tiket dah.... cepat kit, mahal ni 4
baru masuk dah duduk, letih ke bangggg...
hero malaya di Disney paris
View all 9 photos...
Melancung mengejut dan tak sempat nak plan. Nasib baik sampai jugak kat destinasi. Abang Ariff suruh umi taubat jangan buat lagi macam tu. Penat..... kata dia. Tapi yang best, semua enjoy habissssssssssss....


Friday, 8-Aug-2008 22:12 Email | Share | | Bookmark

nak beli yang man satu nak bawak balik ni...
sejuk tak kat luar tu...
baik-baik, jangan jatuh ataih kepala aku...
View all 9 photos...


Friday, 8-Aug-2008 13:02 Email | Share | | Bookmark
Scotland lagi

Ala singa batu tido pulak tu... leh la.. buat cam ni
cukup-cukup la tu...., kutip apa lagi ni....
jangan tinggal daku, tungggggguuuuuuu
View all 6 photos...


Monday, 31-Dec-2007 13:45 Email | Share | | Bookmark
On the way at LTAH, AOR

satu kampung hantar
marhaban ke dunia, semoga jadi anak yang soleh
Sedih nak meninggalkan Malaysia, tnahair, saudara dan rakan-rakan tercinta. Banyak halangan dan pancaroba yang ditempuhi dan pengorbanan yang perlu dilaksanakan walaupun baru hanya sederap ini. Namun berkat didikan ayah, doa ibu, galakan saudara mara dan dorongan kengkawan ku langkahi juga. Walau berat.... ku gagahi juga. Ini adalah datik-detik yang sempat dirakam semasa hendak berangkat...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net